You, the petitioner
Schermafbeelding 2020 09 10 om 14.37.46

Continium education must continue

330 signatures

TEKEN ONZE PETITIE EN ZEGT HET VOORT!

Het bedrijfsleven 'schreeuwt' om technisch geschoolde en gemotiveerde leerlingen Het Continium in Kerkrade (L) moet bezuinigen, maar toch NIET op het educatie. Op aandacht voor techniek op school MAG NIET bezuinigd worden! Kort en krachtig ... BEZUINIG NIET OP ONZE KINDEREN!!!

  • Initiatiefnemer Stichting TienTotZestien

Petition

We

zijn iedereen die Techniek Educatie in het Limburgse onderwijs een bijzonder warm hart toedragen.

 

establish that:

dat er op Techniek Educatie bij het CONTINIUM in Kerkrade bezuinigd wordt en ... dat begrijpen wij. Maar wij begrijpen NIET, dat ALLE ONDERWIJSPROJECTEN in het CONTINIUM verdwijnen. En wij begrijpen ook NIET dat het SPARK TECHLAB in Weert verdwijnt. Wij zijn daar faliekant tegen. Wij vinden namelijk dat ALLE kinderen en jonge mensen in Limburg met techniek in aanraking moeten komen.

 

and request

voortzetting en zelfs uitbreiding van Techniek Educatie voor de Limburgse jeugd in het CONTINIUM (Kerkrade) én in het SPARK TECHLAB (Weert). Deze petitie willen wij graag aan de Provincie Limburg én het bedrijfsleven in Limburg aanbieden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Limburg 
Petition desk:
Closing date:
2020-11-01 
Lead petitioner:
Louis Hilgers 
Organisation:
Stichting TienTotZestien 
Website:

History

Signatures

Updates

Vragen aan Gedeputeerde Staten van Limburg

Lid van de Staten van Limburg Mevrouw Karin Straus heeft vragen gesteld aan de Gedeputeerde Staten van Limburg. Zij heeft uitstekende vragen gedestilleerd uit de petitie! Zie https://www.tientotzestien.nl/verleden/ ...

+Read more...

grote dank daarvoor!

2020-12-01

Tweet Gouverneur Limburg

De Gouverneur van Limburg, de heer Theo Bovens heeft een bijzondere tweet geplaatst: zie https://www.tientotzestien.nl/verleden/ .

2020-12-01

Verlenging ondertekeninsgperiode

Wij hebben besloten de periode waarin deze petitie getekend kan worden te verlengen tot 1 november!.

2020-10-29